Werkgever
Werknemer
Verwijzer
Werkzoekende

Wij helpen u graag bij de gewenste ontwikkeling in uw carrière. Dat doen we door het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

Persoonlijk ontwikkelingsplan
Wilt u zich als werknemer verder ontwikkelen, maar weet u niet precies wat hiervoor nodig is? Dan stellen we graag samen met u een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op. We kijken naar uw kennis en kunde, uw vaardigheden, waar uw affiniteit ligt en welke doelen u wilt bereiken. Op basis hiervan bepalen we wat er nodig is om de volgende stap te zetten in uw carrière, bijvoorbeeld coaching of het volgen van een opleiding.

Personal coaching
Personal coaching is bedoeld voor mensen die zich verder willen ontwikkelen en het beste uit zichzelf willen halen. Onze coach begeleidt u bij het bepalen van uw persoonlijke doelen en de wegen die u moet inslaan om die te bereiken. Tijdens een intake worden de doelen besproken. De coach geeft vervolgens advies en begeleidt u om het gewenste resultaat te behalen.

Voorbeelden van doelen die u kunt stellen zijn het inspireren en motiveren van een team, het aanleren van praktische leidinggevende vaardigheden, de juiste balans vinden tussen werk en privé, keuzes leren maken en conflicten oplossen.

Direct aanmelden
Beoordeling
8,4