Werkgever
Werknemer
Verwijzer
Werkzoekende

Nieuws

Afgelopen week heeft de overheid vergaande maatregelen aangekondigd om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Dit heeft ook directe impact op onze dienstverlening. 

Gelet op de huidige situatie en adviezen hebben wij besloten om met ingang van maandag 16 maart de coaching sessies bij twijfel of gezondheidsklachten middels een "video call" te laten plaatsvinden. Wij bellen de cliënt 24 uur voorafgaand aan de sessie om naar de huidige gezondheidstoestand te informeren. Wanneer zowel de coach als de cliënt geen klachten ervaren wordt de sessie live doorgezet. Hierbij houden we ons wel aan de maatregelen die door het RIVM gesteld zijn, namelijk geen fysiek contact (geen handen schudden) en minimaal 1,5 meter afstand bewaren. 

Wanneer er wel sprake is van klachten of symptomen zullen we waar mogelijk gebruik maken van video calling. Hiervoor hebben we een beveiligd programma beschikbaar welke voldoet aan de AVG richtlijnen. Cliënten ontvangen, indien van toepassing, heldere instructie over dit programma. Op deze manier hopen we cliënten en opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Wij gaan er van uit u hiermee voldoende te informeren en vertrouwen op uw begrip. Mocht u vragen hebben kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via 077-4674033 of via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met enige trots heten we u van harte welkom op onze nieuwe website.

Alle informatie over onze diensten is hier terug te vinden, overzichtelijk ingedeeld en met een frisse nieuwe uitstraling. Gebruik het menu om de gewenste informatie te vinden, of u nu werkgever, werknemer, verwijzer of werkzoekende bent. Neem gerust een kijkje en laat ons weten wat u van onze nieuwe site vindt.

Direct aanmelden
Beoordeling
8,4