Drive Online

compacter traject

Online coaching

Drive online wordt ingezet bij personen die nog niet zijn uitgevallen, als bij personen die wél zijn uitgevallen. Hierdoor heeft het niet alleen een signaalfunctie, maar ook een preventieve werking. Zo bieden onze psychologen o.a. hulp en begeleiding bij: traumaverwerking of therapie, rouwverwerking, burn-out, zingevingsthematiek en ontwikkelvragen. Daarnaast kan drive coaching ook een handig hulpmiddel zijn om assertiever of effectiever te communiceren.

Kortere duur
Het Drive Online traject bestaat uit drie online sessies. Er wordt voor een Drive Online traject geen behandelplan opgezet, wel wordt er een eindrapport opgemaakt.

Keuze
De reden om voor een Drive Light-traject te kiezen zijn heel divers: de medewerker staat op een speciale wachtlijst, maar wil in de tussentijd wel alvast op weg geholpen worden. Wellicht heeft de medewerker een zware periode achter de rug en kan een korte ondersteuning wel gebruiken. Of er zijn signalen dat iemand niet lekker fysiek en psychisch fit voelt en er dreigende uitval is.

Kom direct in contact

Veelgestelde vragen

Iedere vraag is waardevol

Een andere vraag?

Wat zijn bij jullie de wachttijden voor deelnamen aan een coachtraject?

Heb ik een verwijzing van mijn huisarts nodig?

Wat is het verschil tussen Drive Coaching en Drive Online?

Een andere vraag?

Een nieuwe route met drive

Spoor 2 re-integratie

Drive heeft expertise, ervaring en succesvolle resultaten om medewerkers in re-integratietrajecten buiten de eigen organisatie te begeleiden.

Lees meer