Werkgever
Werknemer
Verwijzer
Werkzoekende

Drive begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en helpt ze om weer deel te nemen aan het arbeidsproces. Onze re-integratiecoaches hebben jarenlange ervaring met deze doelgroep en hebben, ieder in hun specifieke regio, een groot netwerk en nauw contact met potentiële werkgevers.  

Tijdens het traject Werkfit maken zorgen onze coaches ervoor dat de algemene werkvaardigheden van een medewerker in kaart worden gebracht en verder worden ontwikkeld. We kijken samen naar wat een kandidaat wil én kan, maar laten de kandidaat ook daadwerkelijk ervaring op doen door de uitvoering van werkzaamheden. Waar nodig ondersteunen we een kandidaat bij verdere ontwikkelvraagstukken. Onze coaches maken een kandidaat klaar voor het vinden van een betaalde baan. Net als bij onze andere trajecten is onze insteek ook hier: ieder individu is uniek, de oplossing dus ook. Dit betekent dat al onze trajecten maatwerk zijn en worden afgestemd met de kandidaat, om zo naar ons doel toe te werken. 

Een tweede stap kan zijn het geven van begeleiding in het traject Naar werk. Hier begeleiden we kandidaten naar een betaalde baan, ondersteunen we bij het schrijven van brieven, bereiden we gesprekken voor en coachen we bij de start van de werkzaamheden. 

Drive heeft al jarenlang goede contacten met UWV en gemeenten om zoveel mogelijk mensen weer te betrekken bij het arbeidsproces. Benieuwd wat we voor uw kandidaat kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op! 

De focus ligt altijd op mogelijkheden, niet op beperkingen. Waar ligt uw Drive? 

Direct aanmelden
Beoordeling
8,4